nieuws

Trap wooncentrum Ekeris de mooiste van 2004

bouwbreed

barneveld – De imposante trap in wooncentrum Ekeris te Veenendaal heeft het predikaat Mooiste Trap 2004 gekregen. Het ontwerp van A12 Architecten werd gerealiseerd door Cluistra RVS uit Barneveld. In het Veenendaalse trappenhuis is 35.000 kilo staal verwerkt, waarvan 9000 kilo roestvrij. Een extra opgave was de korte montagetijd van zes werkweken. Voorgaande winnaars van […]

barneveld – De imposante trap in wooncentrum Ekeris te Veenendaal heeft het predikaat Mooiste Trap 2004 gekregen. Het ontwerp van A12 Architecten werd gerealiseerd door Cluistra RVS uit Barneveld. In het Veenendaalse trappenhuis is 35.000 kilo staal verwerkt, waarvan 9000 kilo roestvrij. Een extra opgave was de korte montagetijd van zes werkweken. Voorgaande winnaars van de Mooiste Trap zijn te vinden bij vakbond De Unie in Culemborg (met een zege in 2002) en in het Goois Museum in Hilversum (2003). Vorig jaar werd in Nederland aan trappen en hekwerken ruim een half miljard euro uitgegeven.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels