nieuws

Toch bouwvergunning voor Beckhams speelkasteel

bouwbreed

hertfordshire – Voetballer David Beckham en zijn echtgenote Victoria kunnen opgelucht adem halen: het speelkasteel voor hun zonen Brooklyn (6), Romeo (2) en Cruz (zes weken) mag blijven staan. De Beckhams hadden het kasteeltje voor een kleine 175.000 euro zonder bouwvergunning laten opzetten in de tuin van hun landgoed, ook bekend als Beckingham Palace. De […]

hertfordshire – Voetballer David Beckham en zijn echtgenote Victoria kunnen opgelucht adem halen: het speelkasteel voor hun zonen Brooklyn (6), Romeo (2) en Cruz (zes weken) mag blijven staan. De Beckhams hadden het kasteeltje voor een kleine 175.000 euro zonder bouwvergunning laten opzetten in de tuin van hun landgoed, ook bekend als Beckingham Palace. De constructie werd ontdekt door de bouwinspecteurs van de provincie East-Hertfordshire, die het beroemde paar verplichtten een vergunning aan te vragen of het project te slopen. De volledige raad heeft nu besloten de vergunning alsnog en met terugwerkende kracht te verlenen. Dat de inspecteurs het kasteel opmerkten hoeft niet te verbazen, want het gevaarte is meer dan 4 meter hoog en voorzien van loopbruggen, torentjes, schommels en ander speeltuig. Herftfordshire heeft wel gevraagd het bouwwerk zwart te schilderen om het minder te laten opvallen. Bovendien moet de voetballer binnen een maand laten weten welke bouwmaterialen zijn gebruikt. Voor het geval het drietal jonge Beckhams zich toch mocht vervelen, hebben de ouders tegelijk bouwvergunning aangevraagd en gekregen voor een speelhuis. Dat lijkt een goede zet, want dat zou met 12, 3 meter lengte en een breedte van 3,3 meter en een rood pannendak, nog meer zijn opgevallen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels