nieuws

Sanering oud grindgat goedgekeurd

bouwbreed Premium

den haag – De provincie Limburg mag van de Raad van State het voormalige grindgat In de Roes bij Stevensweert afdekken. De Raad verwierp bezwaren van tegenstanders die volledige sanering wilden en niet slechts gedeeltelijke sanering, zoals door de provincie gewenst. Het gat is opgevuld met zwaar verontreinigd mijnafval. De provincie mag de grond een […]

den haag – De provincie Limburg mag van de Raad van State het voormalige grindgat In de Roes bij Stevensweert afdekken. De Raad verwierp bezwaren van tegenstanders die volledige sanering wilden en niet slechts gedeeltelijke sanering, zoals door de provincie gewenst. Het gat is opgevuld met zwaar verontreinigd mijnafval. De provincie mag de grond een meter ophogen, en dat vindt de Raad voldoende.

Reageer op dit artikel