nieuws

Prijsstijging van staal in bouw Duitsland

bouwbreed Premium

wiesbaden – De prijzen voor staalwerk in de woningbouw zijn in Duitsland vorig jaar met 11,4 procent gestegen. De installatie van de centrale verwarming nam 6,8 procent in prijs toe. Volgens het Statistisch Bundesamt in Wiesbaden moest gemiddeld 1,9 procent meer worden neergeteld voor de bouw van conventionele woningen. Goedkoper werden het grondwerk (1,4 procent) […]

wiesbaden – De prijzen voor staalwerk in de woningbouw zijn in Duitsland vorig jaar met 11,4 procent gestegen. De installatie van de centrale verwarming nam 6,8 procent in prijs toe.

Volgens het Statistisch Bundesamt in Wiesbaden moest gemiddeld 1,9 procent meer worden neergeteld voor de bouw van conventionele woningen. Goedkoper werden het grondwerk (1,4 procent) en het betegelen (2 procent).

Reageer op dit artikel