nieuws

Ondersteuning voor innovatieve starters

bouwbreed

delft – Begin volgende week vindt de lancering plaats van YES Delft plaats. YES Delft (Young Entrepeneurs Society Delft) is een gezamenlijk initiatief van de Gemeente Delft, de TU Delft en staatssecretaris Van Gennip van Economische Zaken en bedoeld om nieuwe innovatieve technostarters te stimuleren en te ondersteunen. Het project beoogt wetenschappers op een actieve […]

delft – Begin volgende week vindt de lancering plaats van YES Delft plaats. YES Delft (Young Entrepeneurs Society Delft) is een gezamenlijk initiatief van de Gemeente Delft, de TU Delft en staatssecretaris Van Gennip van Economische Zaken en bedoeld om nieuwe innovatieve technostarters te stimuleren en te ondersteunen.

Het project beoogt wetenschappers op een actieve manier in contact te brengen met het bedrijfsleven en hen zo te stimuleren om een bewuste keuze voor zelfstandig ondernemerschap te maken. Ze worden tevens ondersteund bij het gehele opstarttraject van een technologische onderneming.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels