nieuws

Office downlight verlicht gang en toiletgroepen

bouwbreed Premium

den haag – Voor verlichting in gangen, toiletgroepen, winkels, kantines en balies en dergelijke brengt Attiva BV uit Den Haag de nieuwe Office downlight van de Italiaanse fabrikant Fosnova.

De Office is een serie inbouwarmaturen, die laag energieverbuik en hoge lichtopbrengst combineren, stelt Attiva.

De behuiziging is gemaakt van zelfdovend polycarbonaat en is vandaalbestendig. Het armatuur is er in twee uitvoeringen, Office 1 en Office 2. De Office 1 is er in een 13 watt en een 18 watt enkellamps uitvoering. De Office 2 is voornamelijk dubbellamps met een maximum van twee maal 26 watt. De Office 1 is alleen verkrijgbaar in een hoogfrequentuitvoering. De Office 2 zowel conventioneel als hoogfrequent. Een ingebouwde noodunit is mogelijk.

Alle versies worden inclusief lichtbron geleverd. Ze kunnen door middel van speciale veren zonder gereedschap worden ingebouwd. De armaturen zijn voorzien van een 0,5 meter lang snoer met een Wieland GST-18/3 steker waaraan een koppelsnoer naar keuze kan worden gemonteerd. Handig voor de installateur, meent Attiva.

Reageer op dit artikel