nieuws

Nieuwe rubriek: Bouwrechtspraak

bouwbreed

den haag – Vandaag staat op de opiniepagina de eerste aflevering van de nieuwe rubriek Bouwrechtspraak. Een medewerker van het Instituut voor Bouwrecht (IBR) zal voortaan wekelijks een bijdrage verzorgen. Prof.mr.dr. M.A.B. Chao-Duivis, directeur IBR en hoogleraar bouwrecht TU Delft legt in een eerste inleidende artikel uit hoe de bouwrechtspraak anno 2005 tot stand komt. […]

den haag – Vandaag staat op de opiniepagina de eerste aflevering van de nieuwe rubriek Bouwrechtspraak. Een medewerker van het Instituut voor Bouwrecht (IBR) zal voortaan wekelijks een bijdrage verzorgen. Prof.mr.dr. M.A.B. Chao-Duivis, directeur IBR en hoogleraar bouwrecht TU Delft legt in een eerste inleidende artikel uit hoe de bouwrechtspraak anno 2005 tot stand komt.

Ook van 1966 tot 2001 verschenen in Cobouw regelmatig bijdragen van mr. Math Verstegen met commentaar op uitspraken van met name arbiters. De redactie acht het in deze tijd van toenemende juridisering van groot belang een dergelijke rubriek nieuw leven in te blazen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels