nieuws

Nieuwe reiniger Probst draait op benzinemotor

bouwbreed

hendrik ido ambacht – Technisch Handelsbureau Meerman Jr introduceert de Easy Clean EC 60 van Probst; een hogedrukreiniger van 50 kilo met een 4 kilowatt sterke benzinemotor en spatwaterbeschermer.

De leverancier uit Hendrik Ido Ambacht adviseert de machine voor het reinigen van bestratingen en tegelwerk.

Meerman rekent voor dat de Easy Clean vijfmaal sneller werkt dan een standaard hogedrukreiniger met spuitlans. Eén bewerkingsroute reinigt gelijkmatig een breedte van 60 centimeter. Dat gebeurt met sneldraaiende sproeiers op een roterende arm. De arm is onder de afgeschuinde beschermkap gemonteerd. De sproeiers verdelen het water over de volle werkbreedte en voorkomen schoonmaakstrepen. Een spoelleiding voert het vuil naar de zijkant af.

Met de afgeschuinde roestvast stalen beschermkap komt de EC 60 in hoeken en langs wanden zonder ze nat te maken. Op de machine kan ook een spuitlans worden aangesloten voor andersoortig schoonmaakwerk. De watertoevoer wordt met een kraan op de machine geregeld. De Easy Clean rijdt met vier grote wielen over het oppervlak. De tweedelige duwboom is dubbelgeklapt als draagbeugel te gebruiken.

Reageer op dit artikel