nieuws

Muren mat afwerken met Alphatex IQ Mat

bouwbreed

sassenheim – Met Alphatex IQ Mat introduceert Sikkens Bouwverven uit Sassenheim de mogelijkheid om muren mat, duurzaam en schrobvast af te werken. Vergelijkbare muurverven, zoals Alphatex IQ, hebben altijd een zekere glans om de vereiste schrobvastheid te bereiken, aldus Sikkens. Alphatex IQ Mat is geschikt voor buitenmuren en voor binnenmuren met een zware belasting, zoals […]

sassenheim – Met Alphatex IQ Mat introduceert Sikkens Bouwverven uit Sassenheim de mogelijkheid om muren mat, duurzaam en schrobvast af te werken. Vergelijkbare muurverven, zoals Alphatex IQ, hebben altijd een zekere glans om de vereiste schrobvastheid te bereiken, aldus Sikkens.

Alphatex IQ Mat is geschikt voor buitenmuren en voor binnenmuren met een zware belasting, zoals in ziekenhuizen en trappenhuizen.

De verf is verkrijgbaar in wit en vele kleuren, in emmers van 5 en 10 liter.

Reageer op dit artikel