nieuws

Minister Dekker weer aan de slag

bouwbreed

DEN HAAG – Minister Dekker (VROM), wier man vlak voor Pasen onverwacht overleed, is sinds gisteren weer aan de slag. Zij was voor een werkbezoek in Deventer en zal vandaag ook weer in de Tweede Kamer verschijnen. De bewindsvrouw doet het echter nog rustig aan, zei een woordvoerder van het ministerie. Dekkers echtgenoot, Constant van […]

DEN HAAG – Minister Dekker (VROM), wier man vlak voor Pasen onverwacht overleed, is sinds gisteren weer aan de slag. Zij was voor een werkbezoek in Deventer en zal vandaag ook weer in de Tweede Kamer verschijnen. De bewindsvrouw doet het echter nog rustig aan, zei een woordvoerder van het ministerie.

Dekkers echtgenoot, Constant van Gestel (66), overleed in een ziekenhuis in Den Haag, ruim een week nadat hij tijdens een werkbezoek in de Verenigde Staten met spoed moest worden opgenomen.

Staatssecretaris Van Geel (milieu) heeft voor Dekker waargenomen.

Reageer op dit artikel