nieuws

Kampioenschappen metselen en voegen

bouwbreed

boxtel – De finales van de Nationale Kampioenschappen metselen en voegen worden van 4 tot en met 8 april gehouden in Boxtel. Daar treden 19 leerling-metselaars en -voegers in het strijdperk voor respectievelijk de Zilveren Troffel en de Zilveren Voegspijker. Dat heeft het Koninklijk Verbond van Nederlandse Baksteenfabrikanten (KNB) bekendgemaakt. Paul van Gestel, de Nederlands […]

boxtel – De finales van de Nationale Kampioenschappen metselen en voegen worden van 4 tot en met 8 april gehouden in Boxtel. Daar treden 19 leerling-metselaars en -voegers in het strijdperk voor respectievelijk de Zilveren Troffel en de Zilveren Voegspijker. Dat heeft het Koninklijk Verbond van Nederlandse Baksteenfabrikanten (KNB) bekendgemaakt. Paul van Gestel, de Nederlands kampioen metselen en in mei deelnemer aan de wereldkampioenschappen, zal tijdens de wedstrijden een bakstenen troon metselen. “Dit is een van de 25 tronen die in opdracht van de Haagsche Regentenkamer voor jubilerend Koningin Beatrix is ontworpen”, aldus een toelichting van de KNB.

Reageer op dit artikel