nieuws

Inspectie keurt fundering af

bouwbreed Premium

hengelo – De inspectie van bouw- en woningtoezicht van de gemeente Hengelo heeft de fundering van het in aanbouw zijnde appartementencomplex Hasselerborgh in Hengelo geheel afgekeurd. De honderd geboorde betonpalen waren niet sterk genoeg om het gebouw te dragen. Daarop werd het werk stilgelegd. In overleg met aannemer Dura Vermeer worden nieuwe palen enkele meters […]

hengelo – De inspectie van bouw- en woningtoezicht van de gemeente Hengelo heeft de fundering van het in aanbouw zijnde appartementencomplex Hasselerborgh in Hengelo geheel afgekeurd. De honderd geboorde betonpalen waren niet sterk genoeg om het gebouw te dragen. Daarop werd het werk stilgelegd. In overleg met aannemer Dura Vermeer worden nieuwe palen enkele meters naast de bestaande in de grond geboord.

Reageer op dit artikel