nieuws

Huren hijsmaterieel soms goedkoper

bouwbreed

ridderkerk – Hijsmaterieel dat maar af en toe wordt gebruikt, kan beter worden gehuurd. Gekocht materieel dat na gebruik wordt opgeslagen, heeft vele verborgen kosten. Huur valt in dat geval beduidend goedkoper uit, vindt LGH Hijsmaterieel uit Ridderkerk. De hijsspecialist constateert dat de gebruikers niet altijd tot in de finesse de verschillen zien tussen het […]

ridderkerk – Hijsmaterieel dat maar af en toe wordt gebruikt, kan beter worden gehuurd. Gekocht materieel dat na gebruik wordt opgeslagen, heeft vele verborgen kosten. Huur valt in dat geval beduidend goedkoper uit, vindt LGH Hijsmaterieel uit Ridderkerk.

De hijsspecialist constateert dat de gebruikers niet altijd tot in de finesse de verschillen zien tussen het het huren of kopen van hijsgereedschappen. Vaak worden de kosten van een gehuurd apparaat voor een bepaalde periode vergeleken met de kale aankoopprijs. Die vergelijking levert geen goed beeld op. Materieel dat het hele jaar door wordt gebruikt, kan beter worden gekocht, adviseert de Ridderkerkse onderneming. Huren valt voordeliger uit wanneer het maar een uur, een dag, een week, een maand of seizoen achtereen wordt benut. De verhuurder zorgt dan ook voor onderhoud en service, verhelpt storingen en levert de benodigde certificaten. LGH levert hijsgereedschappen als takels en bokken.

Reageer op dit artikel