nieuws

Holcim loopt deuk op in Verenigde Staten

bouwbreed

new york – Bouwstoffenconcern Holcim heeft zich in de Verenigde Staten voor 20,1 miljoen euro in de vingers gesneden. Na een negatieve beslissing van de staat New York ziet de Canadese dochtermaatschappij St. Lawrence Cement af van de bouw van een cementfabriek in Greenport. De productie loopt geen gevaar omdat Holcim op luttele kilometers afstand […]

new york – Bouwstoffenconcern Holcim heeft zich in de Verenigde Staten voor 20,1 miljoen euro in de vingers gesneden. Na een negatieve beslissing van de staat New York ziet de Canadese dochtermaatschappij St. Lawrence Cement af van de bouw van een cementfabriek in Greenport. De productie loopt geen gevaar omdat Holcim op luttele kilometers afstand ook een fabriek heeft in Catskill. Voor de financiële tegenvaller van 20,1 miljoen aan vergeefs gemaakte projectkosten heeft Holcim vorig jaar al voorzieningen getroffen.

Reageer op dit artikel