nieuws

Grote hindoetempel in Zuid-Holland

bouwbreed Premium

ROTTERDAM – De Maa Chandi Foundation, een nieuwe stichting die zich bekommert om hindoeïsme en Hindoestaanse cultuur in Nederland, wil in Zuid-Holland de grootste mandir buiten India neerzetten. Een mandir is een hindoetempel. Uitvoering van het pretentieuze ontwerp zal 75 miljoen euro kosten. “Voor de locatie zijn wij momenteel met diverse gemeentes in onderhandeling in […]

ROTTERDAM – De Maa Chandi Foundation, een nieuwe stichting die zich bekommert om hindoeïsme en Hindoestaanse cultuur in Nederland, wil in Zuid-Holland de grootste mandir buiten India neerzetten. Een mandir is een hindoetempel.

Uitvoering van het pretentieuze ontwerp zal 75 miljoen euro kosten. “Voor de locatie zijn wij momenteel met diverse gemeentes in onderhandeling in Zuid-Holland en onze voorkeur gaat uit naar een plek tussen Rotterdam en Den Haag”, aldus de zegsman.

Reageer op dit artikel