nieuws

DeWalt snoerloze schroevendraaier

bouwbreed Premium

bergen op zoom – DeWalt heeft een nieuwe snoerloze schroevendraaier, de DC600KA. Het apparaat is compact, maar met zijn 3,6 volt toch krachtig. Volgens de producent is de schroevendraaier vooral geschikt voor het lichtere schroef- en voorboorwerk van bijvoorbeeld loodgieters, elektriciens en keukeninstallateurs. Hij is ontworpen voor toepassingen waar de schroefknop niet mag worden beschadigd […]

bergen op zoom – DeWalt heeft een nieuwe snoerloze schroevendraaier, de DC600KA. Het apparaat is compact, maar met zijn 3,6 volt toch krachtig.

Volgens de producent is de schroevendraaier vooral geschikt voor het lichtere schroef- en voorboorwerk van bijvoorbeeld loodgieters, elektriciens en keukeninstallateurs. Hij is ontworpen voor toepassingen waar de schroefknop niet mag worden beschadigd of de schroef niet al te vast mag worden aangedraaid.

De machine heeft twee snelheden, namelijk 200 en 600 toeren per minuut. In combinatie met de acht koppelstanden is de schroevendraaier zeer controleerbaar en precies in te stellen, zegt DeWalt.

Het zachtrubberen scharnierhandvat kan in drie standen worden geplaatst. Twee led-lampjes voor het bijschijnen van het werk zijn te bedienen met een aparte schakelaar. De DC600KA heeft een magnetische snelkoppelkraag voor opname van de 6,35 millimeter zeskant schroefbits.

De snoerloze schroevendraaier wordt standaard geleverd met twee 3,6 volt accu�s, een éénuurssnellader en een draagkoffer.

Reageer op dit artikel