nieuws

CBS: Half miljoen mensen zonder werk

bouwbreed

voorburg – Het percentage mensen zonder baan is in het eerste kwartaal gestegen tot 6,6 procent. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek. Het aantal werklozen bereikte het niveau van 498.000. In het eerste kwartaal van vorig jaar was het werkloosheidspercentage nog 6,4 procent. “Er komen momenteel per maand 4000 werklozen bij”, aldus het […]

voorburg – Het percentage mensen zonder baan is in het eerste kwartaal gestegen tot 6,6 procent. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek. Het aantal werklozen bereikte het niveau van 498.000. In het eerste kwartaal van vorig jaar was het werkloosheidspercentage nog 6,4 procent. “Er komen momenteel per maand 4000 werklozen bij”, aldus het CBS. “De laatste maanden vertoont de werkloosheid een licht stijgende ontwikkeling. Het groeitempo is al bijna een half jaar stabiel”.

Reageer op dit artikel