nieuws

Bonaire wil groot aantal hotels bouwen

bouwbreed

kralendijk – De overheid van Bonaire wil op korte termijn aanzienlijk meer hotels laten bouwen. Het toeristeneiland, dat vooral in trek is bij duikers en Amerikaanse vakantiegangers, moet daardoor tweeduizend hotelkamers extra krijgen. Verschillende investeerders zouden zich hebben gemeld, die gezamenlijk vijftienhonderd kamers denken te realiseren. Deze zouden moeten komen op schiereilandjes, die in de […]

kralendijk – De overheid van Bonaire wil op korte termijn aanzienlijk meer hotels laten bouwen. Het toeristeneiland, dat vooral in trek is bij duikers en Amerikaanse vakantiegangers, moet daardoor tweeduizend hotelkamers extra krijgen.

Verschillende investeerders zouden zich hebben gemeld, die gezamenlijk vijftienhonderd kamers denken te realiseren. Deze zouden moeten komen op schiereilandjes, die in de jaren tachtig speciaal voor de bouw van hotels zijn aangelegd.

Destijds sneuvelden veel van de ambitieuze bouwplannen op dit 29 hectare metende stuk grond als gevolg van de economische recessie.

Reageer op dit artikel