nieuws

Basic-kleefdoek houdt ook fijn houtstof vast

bouwbreed

uden – Met de nieuwe kleefdoek Basic kunnen af te lakken houten elementen volkomen stofvrij worden gemaakt. Zelfs het fijnste houtstof wordt opgenomen, waardoor lakfouten worden voorkomen, meldt leverancier Wiltec BV uit Uden. De stofdeeltjes worden dus niet in de lucht verplaatst. De kleefdoek is inzetbaar bij watergedragen en conventionele lakken. Het doek is 50 […]

uden – Met de nieuwe kleefdoek Basic kunnen af te lakken houten elementen volkomen stofvrij worden gemaakt. Zelfs het fijnste houtstof wordt opgenomen, waardoor lakfouten worden voorkomen, meldt leverancier Wiltec BV uit Uden. De stofdeeltjes worden dus niet in de lucht verplaatst.

De kleefdoek is inzetbaar bij watergedragen en conventionele lakken. Het doek is 50 x 80 centimeter groot. Het is geïmpregneerd op basis van alkydhars en vrij van siliconen en oplosmiddelen.

Reageer op dit artikel