nieuws

Assen krijgt nieuwe wielerbaan

bouwbreed Premium

assen – Architect Sander Douma uit Stompetoren, een van de bekendste wielerbaanbouwers in de wereld, presenteert volgende week het ontwerp voor de bouw van een nieuwe wielerbaan in Assen. De 250 meter lange houten kombaan kost 300.000 euro. De plannen voor een wielerbaan waren er tien jaar geleden al, maar kwamen toen niet verder dan […]

assen – Architect Sander Douma uit Stompetoren, een van de bekendste wielerbaanbouwers in de wereld, presenteert volgende week het ontwerp voor de bouw van een nieuwe wielerbaan in Assen. De 250 meter lange houten kombaan kost 300.000 euro. De plannen voor een wielerbaan waren er tien jaar geleden al, maar kwamen toen niet verder dan de tekentafel. Architect Douma – hij bouwde onder meer de Olympische piste van Athene – verwacht dat de bouw nu wel door kan gaan. De gemeente Assen staat positief tegenover de plannen.

Reageer op dit artikel