nieuws

Akzo Nobel lijft verfproducent Swiss Lack in

bouwbreed

arnhem – Akzo Nobel heeft Swiss Lack, de grootste verfproducent van Zwitserland, overgenomen. Het Arnhemse chemieconcern maakte gisteren geen overnamesom bekend. Swiss Lack behaalde vorig jaar met de verkoop van speciaalverf een omzet van 45 miljoen euro. Bij de onderneming werken ongeveer tweehonderd mensen. Akzo Nobel kocht onlangs ook al verfbedrijven in Duitsland en Frankrijk.

arnhem – Akzo Nobel heeft Swiss Lack, de grootste verfproducent van Zwitserland, overgenomen. Het Arnhemse chemieconcern maakte gisteren geen overnamesom bekend. Swiss Lack behaalde vorig jaar met de verkoop van speciaalverf een omzet van 45 miljoen euro. Bij de onderneming werken ongeveer tweehonderd mensen. Akzo Nobel kocht onlangs ook al verfbedrijven in Duitsland en Frankrijk.

Reageer op dit artikel