nieuws

Akzo doet bonden handreiking

bouwbreed

arnhem – Akzo Nobel wil de vastgelopen onderhandelingen met de vakbonden over een nieuwe cao uit het slop trekken. Het chemieconcern is bereid een van de hete hangijzers, namelijk zijn wens om het pensioenfonds buiten de firma te plaatsen, van de cao-agenda te schrappen. “Wij zijn dus bereid om in te gaan op de wens […]

arnhem – Akzo Nobel wil de vastgelopen onderhandelingen met de vakbonden over een nieuwe cao uit het slop trekken. Het chemieconcern is bereid een van de hete hangijzers, namelijk zijn wens om het pensioenfonds buiten de firma te plaatsen, van de cao-agenda te schrappen. “Wij zijn dus bereid om in te gaan op de wens van vakorganisaties om het pensioendossier uit het cao-overleg te halen”, aldus Akzo in een verklaring.

Reageer op dit artikel