nieuws

Vloer gemeenteloods Panheel verzakt

bouwbreed

panheel – De vier jaar oude vloer onder de gemeenteloods in Panheel verzakt. Door die verzakking is de vloer losgekomen van de muren. De gemeente heeft de betrokken aannemer aansprakelijk gesteld. De loods is in 2001 voor 500.000 euro gebouwd op een plek waar vroeger een afgraving is geweest. Voordat de bouw begon, is de […]

panheel – De vier jaar oude vloer onder de gemeenteloods in Panheel verzakt. Door die verzakking is de vloer losgekomen van de muren. De gemeente heeft de betrokken aannemer aansprakelijk gesteld.

De loods is in 2001 voor 500.000 euro gebouwd op een plek waar vroeger een afgraving is geweest. Voordat de bouw begon, is de grond weliswaar aangevuld maar die grond klinkt nu volgens de gemeente in. De aannemer heeft de gemeente beloofd maatregelen te nemen. Hij gaat een speciaal soort schuim onder de vloer spuiten, waarmee alles op zijn plaats moet worden gehouden.

Reageer op dit artikel