nieuws

Vervolg Bouw & ICT voor 2006 op agenda

bouwbreed

utrecht – Ruim vóór duidelijk was dat de nieuwe vakbeurs Bouw & ICT succesvol zou verlopen, stond de volgende editie al ingeroosterd. Die valt gedeeltelijk samen met de begin februari 2006 in Utrecht te houden vakbeurs VSK. VNU Exhibitions kijkt niet alleen terug op een succesvol verlopen Internationale Bouwbeurs, ook de voor het eerst daarbinnen […]

utrecht – Ruim vóór duidelijk was dat de nieuwe vakbeurs Bouw & ICT succesvol zou verlopen, stond de volgende editie al ingeroosterd. Die valt gedeeltelijk samen met de begin februari 2006 in Utrecht te houden vakbeurs VSK.

VNU Exhibitions kijkt niet alleen terug op een succesvol verlopen Internationale Bouwbeurs, ook de voor het eerst daarbinnen gehouden vakbeurs Bouw & ICT heeft volgens de beursorganisatie goed gescoord. Ook de volgende editie lijkt te gaan lukken: al meer dan de helft van de exposanten heeft zich daarvoor al aangemeld.

De zestig exposanten van Bouw & ICT 2005 verwelkomden ruim vijfduizend bezoekers, van wie tweederde met investeringsbevoegdheid. De topdrie van bezoekers aan het specialistische vakevenement bestaat uit hoofdaannemers, ontwerp- en architectenbureaus en advies- en ingenieursbureaus.

Reageer op dit artikel