nieuws

Veertien miljoen voor stadshart Zaanstad

bouwbreed

den haag – Het ministerie van VROM geeft de gemeente Zaanstad 14 miljoen euro voor het opknappen van het stadshart. De plannen kosten 700 miljoen euro met daarin ruimte voor een nieuw NS- en busstation en een centrale bibliotheek. Rondom verrijzen onder meer kantoren, winkels, scholen, een bioscoop en circa 2500 woningen. De bijdrage van het […]

den haag – Het ministerie van VROM geeft de gemeente Zaanstad 14 miljoen euro voor het opknappen van het stadshart. De plannen kosten 700 miljoen euro met daarin ruimte voor een nieuw NS- en busstation en een centrale bibliotheek. Rondom verrijzen onder meer kantoren, winkels, scholen, een bioscoop en circa 2500 woningen. De bijdrage van het ministerie is bestemd voor meer ruimtelijke kwaliteit in de vorm van een overspanning van de spoorlijnen en autowegen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels