nieuws

Stadion Oslo groter en onder schuifdak

bouwbreed

oslo – Het Ullevaal-stadion in Oslo krijgt een uitschuifbaar dak, terwijl de toeschouwerscapaciteit flink wordt opgekrikt. Het stadion uit 1926 is voor het grootste deel eigendom van de voetbalbond en heeft ruimte voor 25.600 man publiek; dat moeten er 30.500 worden. Mogelijk wordt ook overgeschakeld op kunstgras, maar een definitief besluit hangt af van overleg […]

oslo – Het Ullevaal-stadion in Oslo krijgt een uitschuifbaar dak, terwijl de toeschouwerscapaciteit flink wordt opgekrikt. Het stadion uit 1926 is voor het grootste deel eigendom van de voetbalbond en heeft ruimte voor 25.600 man publiek; dat moeten er 30.500 worden. Mogelijk wordt ook overgeschakeld op kunstgras, maar een definitief besluit hangt af van overleg met de Fifa-stadionmaatschappijen in Zweden en Denemarken.

Reageer op dit artikel