nieuws

Sociale huisvesters verder als Woonbron

bouwbreed Premium

rotterdam – Woonbron Maasoevers en Delftwonen krijgen als gevolg van de begin dit jaar beklonken fusie tussen de twee corporaties een nieuwe naam. De sociale huisvesters trekken in het vervolg samen op onder de naam Woonbron. Uit de samensmelting ontstaat een corporatie die beschikt over 45.000 woningen. De organisatie behoort daarmee tot een van de […]

rotterdam – Woonbron Maasoevers en Delftwonen krijgen als gevolg van de begin dit jaar beklonken fusie tussen de twee corporaties een nieuwe naam. De sociale huisvesters trekken in het vervolg samen op onder de naam Woonbron. Uit de samensmelting ontstaat een corporatie die beschikt over 45.000 woningen. De organisatie behoort daarmee tot een van de tien grootste corporaties van het land. Het werkterrein strekt zich uit van Rotterdam en Spijkenisse tot Delft. De huurders van de sociale huisvester worden vanuit zes vestigingen verspreid over de hele zuidelijk Randstad.

Reageer op dit artikel