nieuws

Nooit meer natte voeten in centrum Paramaribo

bouwbreed

paramaribo – Na een tropische regenbui tot de knieën in het water in het centrum van Paramaribo lopen is er in de toekomst niet meer bij. Het ministerie van Openbare Werken wil door het bouwen van nieuwe pompgemalen afrekenen met de afwateringsproblemen in de binnenstad. Het ministerie heeft nu het consultantbedrijf ACE opdracht gegeven voor […]

paramaribo – Na een tropische regenbui tot de knieën in het water in het centrum van Paramaribo lopen is er in de toekomst niet meer bij. Het ministerie van Openbare Werken wil door het bouwen van nieuwe pompgemalen afrekenen met de afwateringsproblemen in de binnenstad. Het ministerie heeft nu het consultantbedrijf ACE opdracht gegeven voor het ontwerpen en bestekklaar maken van plannen.

Reageer op dit artikel