nieuws

Nieuwe Union-tacker voor dakbedekking

bouwbreed

deventer – Union Hechttechniek BV uit Deventer heeft een nieuwe roofing tacker voor semi-professioneel gebruik. Deze tacker type 3AH/IZ45R is te gebruiken voor onder andere dakbedekking, asfalt shingles en plaatmaterialen tot een dikte van 15 millimeter. Het apparaat is geschikt voor asfaltnagels van het type IZ van 19 tot en met 45 millimeter. De tacker heeft […]

deventer – Union Hechttechniek BV uit Deventer heeft een nieuwe roofing tacker voor semi-professioneel gebruik. Deze tacker type 3AH/IZ45R is te gebruiken voor onder andere dakbedekking, asfalt shingles en plaatmaterialen tot een dikte van 15 millimeter. Het apparaat is geschikt voor asfaltnagels van het type IZ van 19 tot en met 45 millimeter. De tacker heeft een gewicht van 2,7 kilogram. De magazijncapaciteit is 120 stuks. Het gereedschap heeft een draaibare luchtuitlaat en een instelbare inslagdiepte. De afmetingen zijn 284 x 272 x 114 millimeter.

Reageer op dit artikel