nieuws

Meyer gebruikt stekkers van Wieland

bouwbreed

capelle aan den ijssel – Isolectra levert contactblokken en verdelers van A. & H. Meyer. Met deze producten is een kantoorinstallatie klaar voor gebruik aan te sluiten met het stekkersysteem dat Wieland onder de naam Gesis op de markt brengt. Meyer levert onder andere blackbox- en greybox-verdelers. Deze voorzieningen verdelen en schakelen de stroomvoorziening boven […]

capelle aan den ijssel – Isolectra levert contactblokken en verdelers van A. & H. Meyer. Met deze producten is een kantoorinstallatie klaar voor gebruik aan te sluiten met het stekkersysteem dat Wieland onder de naam Gesis op de markt brengt. Meyer levert onder andere blackbox- en greybox-verdelers. Deze voorzieningen verdelen en schakelen de stroomvoorziening boven systeemplafonds, onder systeemvloeren en in systeemwanden. De verdelers zijn stekerbaar uitgevoerd met maximaal twaalf GST18-aansluitpunten. De bedrading en het schakelschema kunnen aan de installatie worden aangepast. Meyer levert ook inbouw en opbouw contactblokken met Wieland GST18 of ST18 aansluitingen in verschillende uitvoeringen. Die zijn onder meer geschikt voor 19 duimse kasten, systeemwanden en wandgoten. De contactblokken en zuiltjes bieden ook plaats aan ISONET netwerk aansluitingen.

Reageer op dit artikel