nieuws

Meter bepaalt met radar niveau in silo

bouwbreed Premium

naarden – Endress+Hauser breidt het assortiment radargestuurde niveaumeters uit met een systeem dat tot een hoogte van 70 meter bijvoorbeeld de hoeveelheid cement in een silo meet. Deze FMR250 is ongevoelig voor bijvoorbeeld stof, lawaai en verschillende temperatuurzones. Het tweedraadsysteem valt onder de reeks Micropilot M van Endress+Hauser. De leverancier uit Naarden biedt het aan […]

naarden – Endress+Hauser breidt het assortiment radargestuurde niveaumeters uit met een systeem dat tot een hoogte van 70 meter bijvoorbeeld de hoeveelheid cement in een silo meet. Deze FMR250 is ongevoelig voor bijvoorbeeld stof, lawaai en verschillende temperatuurzones. Het tweedraadsysteem valt onder de reeks Micropilot M van Endress+Hauser. De leverancier uit Naarden biedt het aan met een zogeheten hoornantenne voor metingen in nauwe ruimtes of een paraboolantenne voor een groter bereik. Het systeem voorkomt zelf dat het vervuilt raakt met stof en vermindert de interferentie.

Reageer op dit artikel