nieuws

Marmoleum global 2: one-stop-oplossing

bouwbreed Premium

krommenie – Een innovatie op het gebied van vloeronderhoud. Dat noemt Forbo Flooring zijn nieuwe linoleumcollectie Marmoleum global 2 met de toplaag Topshield. Deze laag maakt het onderhoud gemakkelijker en goedkoper.

Marmoleum global 2 is volgens Forbo de �one-stop�-oplossing voor architecten, projectinrichters, facility managers en schoonmaakbedrijven, maar ook voor eigenaren en gebruikers van gebouwen.

Het nieuwe linoleum wordt dankzij de toplaag minder snel vuil, heeft dus minder onderhoud nodig en zal langer mooi blijven. De toplaag is een tweelaags finish bestaande uit een sterke primer en een slijtvaste toplaag op waterbasis. Het aanbrengen van een polymeer op een nieuwe vloer is niet nodig.

Er is een groot aantal kleuren en dessins beschikbaar, waaronder de nieuwe niet-gemarmerde structuur Marmoleum piano. De Marmoleum global 2-collectie bevat ook twee geluidsisolerende uitvoeringen. Marmoleum decibel heeft een contactgeluidredactie van 17decibel; het uit twee lagen opgebouwde Marmoleum acoustic bereikt tenminste 14decibel.

De uitvoering Marmoleum ohmex verlaagt de elektrische weerstand.

Met de gepatenteerde meerkleurige lasdraad Marmoweld MC kunnen onzichtbare naden worden gemaakt. Als het veiliger en functioneler is dat de naden juist wel zichtbaar zijn kan de nieuwe lasdraad Gloweld worden gebruikt. Gloweld is een lasdraad van lichtgevend materiaal. Overdag wordt licht opgeslagen om het �s nachts weer af te geven.

Reageer op dit artikel