nieuws

JCB opent eerste fabriek in China

bouwbreed

rochester – JCB, de grootste private fabrikant van bouw-, graaf- en andere zware machines ter wereld, gaat een eerste fabriek openen in China. Het Britse bedrijf heeft een stuk grond gekocht in Pudong ten zuiden van Shanghai, waar het ook het hoofdkantoor voor de Chinese markt zal vestigen. Bovendien gaat de Britse onderneming een tweede […]

rochester – JCB, de grootste private fabrikant van bouw-, graaf- en andere zware machines ter wereld, gaat een eerste fabriek openen in China. Het Britse bedrijf heeft een stuk grond gekocht in Pudong ten zuiden van Shanghai, waar het ook het hoofdkantoor voor de Chinese markt zal vestigen. Bovendien gaat de Britse onderneming een tweede fabriek bouwen in India waar het al sinds 1979 machines produceert.

JCB heeft na deze uitbreidingen wereldwijd vijftien fabrieken waarvan tien in Groot-Brittannië. JCB kwam met de aankondigingen bij de presentatie van het jaaroverzicht.

Reageer op dit artikel