nieuws

GTI en De Meeuw gaan deel werkprocessen bundelen

bouwbreed Premium

oirschot – GTI Utiliteit Zuid en De Meeuw Bouwsystemen bundelen de krachten. De Industrieel Flexibel Demontabel (IFD) afdeling van GTI heeft een nevenvestiging in het hoofdkantoor van De Meeuw in Oirschot. Dat hebben De Meeuw en GTI bekendgemaakt.

De projectteams voor werkvoorbereiding en detailengineering van GTI zijn verhuisd naar het hoofdkantoor van De Meeuw. “Hierdoor ontstaat een vergaande integratie van werkprocessen, waaruit De Meeuw en GTI beide hun voordeel kunnen halen”, aldus een toelichting van de bedrijven, die meer efficiency verwachten van het geïntensiveerde contact. De ondernemingen werken al langer samen. Volgens N. Dijkstra, technisch directeur van De Meeuw is de samenwerking essentieel omdat montagemedewerkers van GTI verantwoordelijk zijn voor de gebouwgebonden installaties binnen het productieproces van zijn bedrijf.

In de toekomst zullen de bedrijven nog meer met elkaar gaan doen. “Het is weliswaar een belangrijke stap die uniek is voor de bedrijfskolom, maar we kunnen nog meer slagen maken”, aldis Dijkstra. “We blijven zo ambitieus mogelijk om zo nog meer efficiency en besparing te behalen.”

De Meeuw Bouwsystemen, levert bouwplaatsvoorzieningen en zorgt voor tijdelijke en (semi) permanente huisvesting voor bedrijven, instellingen en organisaties. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland. De jaaromzet is rond de 104 miljoen euro. FABRICOM-onderdeel GTI is Europees leider op het gebied van elektrische, mechanische en HVAC-installaties.

Reageer op dit artikel