nieuws

Glazen deuren met elektrisch veiligheidsslot

bouwbreed

brussel – Comes Security Center in Brussel introduceert een elektrisch veiligheidsslot voor glazen deuren. Het heeft slagpennen die boven en onder in de deurgreep, een lange ronde buis, vallen. De installatie van het slot bevindt zich onder de drempel en in de bovendorpel. De deurvleugels kunnen dus geheel van glas zijn, omdat zij geen enkele […]

brussel – Comes Security Center in Brussel introduceert een elektrisch veiligheidsslot voor glazen deuren. Het heeft slagpennen die boven en onder in de deurgreep, een lange ronde buis, vallen. De installatie van het slot bevindt zich onder de drempel en in de bovendorpel. De deurvleugels kunnen dus geheel van glas zijn, omdat zij geen enkele elektrische bekabeling herbergen. Het veiligheidsslot past bij elke soort toegangscontrole.

Comes Security brengt ook een belpaneel met wisselende tekst. Bezoekers krijgen geschreven instructies om even te wachten of een bepaalde route te nemen. Het paneel bevat ook een camera.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels