nieuws

Gelderland geeft geld aan acht gemeenten

bouwbreed

arnhem – Het Gelderse provinciebestuur stelt de komende twee jaar 63 miljoen euro beschikbaar voor het Gelders Stedelijk Ontwikkelingsbeleid (GSO). Acht grotere gemeenten krijgen het geld voor een waslijst aan maatregelen, variërend van het opknappen van achterstandswijk en het verbeteren van de infrastructuur tot het vergroten van de bereikbaarheid en bodemsanering. Ook worden bedrijventerreinen gerevitaliseerd. […]

arnhem – Het Gelderse provinciebestuur stelt de komende twee jaar 63 miljoen euro beschikbaar voor het Gelders Stedelijk Ontwikkelingsbeleid (GSO). Acht grotere gemeenten krijgen het geld voor een waslijst aan maatregelen, variërend van het opknappen van achterstandswijk en het verbeteren van de infrastructuur tot het vergroten van de bereikbaarheid en bodemsanering. Ook worden bedrijventerreinen gerevitaliseerd.

De bijdrage is een vervolg op een eerdere GSO-regeling. Voor de regeling moeten gemeenten met concrete projecten komen. Daarover worden contracten afgesloten.

Reageer op dit artikel