nieuws

Erdo los van Esha zelfstandig verder

bouwbreed

capelle aan den ijssel – De Erdo Groep splitst zich af van het moederbedrijf Esha. Dat heeft de directie, die alle aandelen van Erdo overneemt, van de leverancier en bouwer van gevels en daken bekendgemaakt. Erdo belandde onlangs in de problemen als gevolg van de financiële perikelen bij Esha. Het inmiddels failliet verklaarde moederconcern is […]

capelle aan den ijssel – De Erdo Groep splitst zich af van het moederbedrijf Esha. Dat heeft de directie, die alle aandelen van Erdo overneemt, van de leverancier en bouwer van gevels en daken bekendgemaakt.

Erdo belandde onlangs in de problemen als gevolg van de financiële perikelen bij Esha.

Het inmiddels failliet verklaarde moederconcern is overgenomen door de Deense dakenreus Icopal. De naam, eigendommen en patenten van Esha zijn door de huidige eigenaar ondergebracht in een nieuwe onderneming.

Erdo heeft zo�n vijfhonderd mensen in dienst en beschikt in Nederland over vier locaties verspreid door heel het land. In Duitsland heeft het bedrijf zeventien vestigingen.

Erdo levert naast bitumineuze- en kunststofdakbedekking ook dakbegroeningssystemen, parkeerdaken, stalen- en aluminium gevels, stalen- en aluminium daken en bliksembeveiligingssystemen.

Reageer op dit artikel