nieuws

Draka rondt verkoop NKF Electronics af

bouwbreed

amsterdam – Draka Holding heeft zijn dochter NKF Electronics aan het Amerikaanse Optelecom verkocht voor 20 miljoen euro. Dat heeft het bedrijf gemeld. NKF maakt en verkoopt video-netwerkapparatuur voor verkeers- en beveiligingstoepassingen. Er werken 75 mensen. Draka, producent van kabel en kabelsystemen, rekende NKF Electronics niet meer tot zijn kernactiviteiten en maakte de mogelijke verkoop […]

amsterdam – Draka Holding heeft zijn dochter NKF Electronics aan het Amerikaanse Optelecom verkocht voor 20 miljoen euro. Dat heeft het bedrijf gemeld. NKF maakt en verkoopt video-netwerkapparatuur voor verkeers- en beveiligingstoepassingen. Er werken 75 mensen. Draka, producent van kabel en kabelsystemen, rekende NKF Electronics niet meer tot zijn kernactiviteiten en maakte de mogelijke verkoop aan Optelecom vorige maand wereldkundig.

Reageer op dit artikel