nieuws

Boxmeer begint met uitvoering plannen

bouwbreed Premium

boxmeer – In Boxmeer begint naar verwachting nog dit jaar de bouw van het eerste van vijf particuliere plannen die het centrumplan invulling geven. Daarnaast wordt gewerkt aan plannen voor een nieuw raadhuis op de plaats van het huidige, en aan een horecaplein. Het eerste plan dat in uitvoering komt behelst de bouw van 26 […]

boxmeer – In Boxmeer begint naar verwachting nog dit jaar de bouw van het eerste van vijf particuliere plannen die het centrumplan invulling geven. Daarnaast wordt gewerkt aan plannen voor een nieuw raadhuis op de plaats van het huidige, en aan een horecaplein.

Het eerste plan dat in uitvoering komt behelst de bouw van 26 appartementen en een parkeergarage. Een tweede bouwplan omvat drie verdiepingen met appartementen en penthouses en tevens een tweede parkeergarage. Hiervoor is inmiddels goedkeuring van de welstand. Nog eens zestig appartementen komen op het terrein van enkele voormalige meubeltoonzalen. Ook staat voor het deelplan een deels ondergrondse parkeergarage op de planning. Nog twee locaties behelzen 23 appartementen met een achterliggend parkeerterrein en een project met twaalf appartementen en veertien woningen.

Voor het raadhuis ligt er een plan van architectenbureau KraaijvangerUrbis uit Rotterdam. Ook hier komt een parkeergarage.

Reageer op dit artikel