nieuws

Bouwfonds zet eerste stap op Spaanse markt

bouwbreed

hoevelaken – Vastgoedonderneming Bouwfonds gaat samenwerken met de Spaanse branchegenoot Inbesos. De twee projectontwikkelaars richten een gezamenlijke onderneming op voor de bouw van woningen in de Spaanse regio Catalonië. Met de samenwerking, die gisteren bekend werd, zet Bouwfonds zijn eerste stap in Spanje. Bouwfonds, een dochter van ABN Amro, wil via de samenwerking uitgroeien tot […]

hoevelaken – Vastgoedonderneming Bouwfonds gaat samenwerken met de Spaanse branchegenoot Inbesos. De twee projectontwikkelaars richten een gezamenlijke onderneming op voor de bouw van woningen in de Spaanse regio Catalonië. Met de samenwerking, die gisteren bekend werd, zet Bouwfonds zijn eerste stap in Spanje. Bouwfonds, een dochter van ABN Amro, wil via de samenwerking uitgroeien tot een belangrijke projectontwikkelaar op de Catalaanse markt.

Reageer op dit artikel