nieuws

Bison Sealer hout beschermt kopse kant

bouwbreed Premium

goes – Bison Professional Sealer voor hout is een nieuwe universele rand- en houtsealer met een hoog afdichtend vermogen, meldt fabrikant Bison International uit Goes. De sealer is speciaal ontwikkeld voor het beschermen van de kopse kanten en de randen van bijvoorbeeld plaatmateriaal, deuren, kozijnen en dorpels. Het product is eveneens bestemd voor gebruik op […]

goes – Bison Professional Sealer voor hout is een nieuwe universele rand- en houtsealer met een hoog afdichtend vermogen, meldt fabrikant Bison International uit Goes.

De sealer is speciaal ontwikkeld voor het beschermen van de kopse kanten en de randen van bijvoorbeeld plaatmateriaal, deuren, kozijnen en dorpels. Het product is eveneens bestemd voor gebruik op grote houten of houtachtige oppervlakken, zoals bij gevelplaatelementen. Het is een ééncomponentsysteem; er is maar één product nodig om hout te beschermen tegen vocht en houtrot.

De Professional Sealer is aan te brengen met de kwast of de spuit. Het is goed overschilderbaar, blijvend elastisch en oplosmiddelvrij. De sealer droogt heel snel. Vrijwel direct na de behandeling kan worden doorgegaan met verdere werkzaamheden. De sealer heeft een witte kleur, waardoor meteen duidelijk is welke delen al zijn behandeld.

Reageer op dit artikel