nieuws

Axa 3016 zet raam automatisch op slot

bouwbreed Premium

veenendaal – De Axa 3016 is een nieuw automatisch oplegslot van Stenman Holland BV uit Veenendaal. Het slot is eenvoudig in het gebruik: het raam dichtdoen is het automatisch op slot doen. Bij het dichttrekken van het raam valt de sluithaak vanzelf in het slot. Om het raam te openen, hoeft de sleutel dus niet meer […]

veenendaal – De Axa 3016 is een nieuw automatisch oplegslot van Stenman Holland BV uit Veenendaal. Het slot is eenvoudig in het gebruik: het raam dichtdoen is het automatisch op slot doen. Bij het dichttrekken van het raam valt de sluithaak vanzelf in het slot. Om het raam te openen, hoeft de sleutel dus niet meer te worden gebruikt.

Het oplegslot is er in de kleuren wit en silverline. Door het slanke design en de geringe afmeting is de 3016 ook toe te passen op smalle kozijnen. Om bij de montage hoogteverschillen op te vullen worden onderlegplatjes meegeleverd.

Reageer op dit artikel