nieuws

AM ontwikkelt twee kantoortorens KPN

bouwbreed Premium

utrecht – AM ontwikkelt op de Utrechtse kantorenlocatie Papendorp twee torens voor KPN. De 30 meter van elkaar verwijderde gebouwen van negen en tien verdiepingen zijn op de begane grond en de eerste etage met elkaar verbonden. Ook op de zesde, zevende en achtste verdieping kunnen de kantoorbewoners naar de andere toren oversteken. De bouw […]

utrecht – AM ontwikkelt op de Utrechtse kantorenlocatie Papendorp twee torens voor KPN. De 30 meter van elkaar verwijderde gebouwen van negen en tien verdiepingen zijn op de begane grond en de eerste etage met elkaar verbonden. Ook op de zesde, zevende en achtste verdieping kunnen de kantoorbewoners naar de andere toren oversteken. De bouw van het complex met 14.000 meter kantoorvloer begint in de tweede helft van het jaar. De oplevering staat voor de tweede helft van 2007 op de agenda.

Reageer op dit artikel