nieuws

Air Products levert automatische centrale

bouwbreed Premium

amsterdam – Air Products levert een automatische centrale voor gascilinders van 300 bar: de Economy Pack Manifold. Deze EPM bestaat uit een vaste set van twee, vier of zes cilinders die nooit vervangen worden. De installatie is geschikt voor de Maxx-lasgassen van Air Products. De EPM combineert een cilinderpakket met vast opgestelde reservecilinders. Die worden […]

amsterdam – Air Products levert een automatische centrale voor gascilinders van 300 bar: de Economy Pack Manifold. Deze EPM bestaat uit een vaste set van twee, vier of zes cilinders die nooit vervangen worden. De installatie is geschikt voor de Maxx-lasgassen van Air Products. De EPM combineert een cilinderpakket met vast opgestelde reservecilinders. Die worden na het aansluiten van een vol pakket automatisch bijgevuld terwijl het pakket tegelijk bijvoorbeeld de lasser van gas voorziet. Wanneer het pakket leeg is garanderen de reservecilinders de gasvoorziening tot het lege pakket is vervangen door een vol. Voorheen kon een automatisch systeem niet onder 300 bar draaien. Met het Duitse Everwand ontwikkelde Air Products een gepatenteerd apparaat dat het gas verwarmt voor het de EPM ingaat. De leverancier biedt de EPM alleen in lease aan.

Reageer op dit artikel