nieuws

Weermeter Vaisala van vele markten thuis

bouwbreed Premium

den haag – De weermeter WXT510 van Vaisala meet de snelheid en de richting van de wind, de hoeveelheid neerslag, de luchtdruk, de temperatuur en de relatieve luchtvochtigheid. Alle benodigde sensoren zitten in één behuizing. Het instrument heeft geen bewegende delen en vergt daardoor nauwelijks onderhoud. Vaisala meet de snelheid en de richting van de […]

den haag – De weermeter WXT510 van Vaisala meet de snelheid en de richting van de wind, de hoeveelheid neerslag, de luchtdruk, de temperatuur en de relatieve luchtvochtigheid. Alle benodigde sensoren zitten in één behuizing. Het instrument heeft geen bewegende delen en vergt daardoor nauwelijks onderhoud. Vaisala meet de snelheid en de richting van de wind met behulp van ultrasoon geluid. Het systeem geeft uitsluitsel over de aard van de neerslag en stelt onder meer vast in welke dichtheid regendruppels vallen.

Reageer op dit artikel