nieuws

Voor 30 miljoen aan opdrachten voor Heijmans

bouwbreed

den bosch – Heijmans heeft voor zo�n 30 miljoen euro nieuwe opdrachten verworven. Het gaat om projecten waarvoor zowel ontwerp als uitvoering wordt geleverd. Ook wordt voor twee projecten voor langere tijd het onderhoud verricht. Van de gemeente Sittard-Geleen heeft Heijmans Wegenbouw de opdracht ontvangen voor het project aanleg westelijke randweg, aanpassing rijkswegboulevard en verdiepte […]

den bosch – Heijmans heeft voor zo�n 30 miljoen euro nieuwe opdrachten verworven. Het gaat om projecten waarvoor zowel ontwerp als uitvoering wordt geleverd. Ook wordt voor twee projecten voor langere tijd het onderhoud verricht.

Van de gemeente Sittard-Geleen heeft Heijmans Wegenbouw de opdracht ontvangen voor het project aanleg westelijke randweg, aanpassing rijkswegboulevard en verdiepte ligging middenweg inclusief twee viaducten. De aanneemsom bedraagt 20 miljoen.

Voor de gemeente Asten gaat Heijmans het ontwerp en de aanleg van een drukriolering in het buitengebied verzorgen. Dit project omvat de aansluiting van 730 panden op de riolering. Heijmans onderhoud dit werk ook gedurende 15 jaar. In de omgeving Eindhoven zal Heijmans in opdracht van Rijkswaterstaat onderhoudswerk gaan verrichten. In totaal gaat het om 56.000 ton asfalt en aanneemsom van bijna 5 miljoen. Gedurende 7 jaar geeft het bedrijf garantie op functionele eisen als stroefheid, vlakheid en rafeling.

Reageer op dit artikel