nieuws

Vakbonden langs keten en kantines

bouwbreed Premium

arnhem – Bouwbonden trekken komende weken langs bedrijfskantines en bouwketen om bouwvakkers en uta-personeel te informeren over het vastgelopen cao-overleg. De aftrap van de informatiecampagne is deze ochtend op bouwlocatie Schuytgraaf in Arnhem, in een bouwkeet van Volker Wessels. Onderhandelaars J. Kerstens van FNV Bouw, M. Post van de Hout- en Bouwbond CNV en secretaris […]

arnhem – Bouwbonden trekken komende weken langs bedrijfskantines en bouwketen om bouwvakkers en uta-personeel te informeren over het vastgelopen cao-overleg. De aftrap van de informatiecampagne is deze ochtend op bouwlocatie Schuytgraaf in Arnhem, in een bouwkeet van Volker Wessels.

Onderhandelaars J. Kerstens van FNV Bouw, M. Post van de Hout- en Bouwbond CNV en secretaris H. van Baarsen van vakvereniging Het Zwarte Corps lichtten toe waarom de onderhandelingen zijn vastgelopen. Ook zijn de verschillen tussen de plannen van de bonden en de werkgevers in de bouw nader uitgelegd.

De bouw wacht al bijna een jaar op een nieuwe cao. Begin deze maand braken werkgevers het overleg af, na vier weken onderhandelen.

Reageer op dit artikel