nieuws

Renson-lamellen in nieuwe breedtes

bouwbreed

waregem – Het Belgische bedrijf Renson presenteert twee nieuwe breedtematen voor de lamellen van het zonweringssysteem Sunclips Evo. De nieuwe lamellen zijn 96 en 130 millimeter breed. Sunclips Evo is een externe zonwering met designlamellen en kopschotten. Het onderschept het directe zonlicht en vermijdt hinderlijke lichteffecten. Het uitzicht naar buiten wordt niet belemmerd. Anderzijds kan […]

waregem – Het Belgische bedrijf Renson presenteert twee nieuwe breedtematen voor de lamellen van het zonweringssysteem Sunclips Evo. De nieuwe lamellen zijn 96 en 130 millimeter breed.

Sunclips Evo is een externe zonwering met designlamellen en kopschotten. Het onderschept het directe zonlicht en vermijdt hinderlijke lichteffecten. Het uitzicht naar buiten wordt niet belemmerd. Anderzijds kan de zonwering ook worden gebruikt om ongewenste inkijk van buiten naar binnen op bijvoorbeeld terrassen te voorkomen.

Het modulaire systeem kan verticaal, horizontaal of hellend worden bevestigd. De overspanning kan tot 2,5 meter bedragen zonder dat er tussendragers nodig zijn. Dit biedt een strak uiterlijk.

Renson, hal 1, stand C050

Reageer op dit artikel