nieuws

Radiofrequent label vervangt krasnummer

bouwbreed Premium

den haag – Makita presenteert het radiofrequente identificatielabel als alternatief voor het ingekraste identificatienummer. De fabrikant voorspelt de zogeheten RFID-chip goede vooruitzichten bij materieeldiensten, verhuurbedrijven en wederverkopers die servicediensten bieden. De RFID-chips zijn verpakt in labels. Die kunnen volgens Makita veel meer informatie bevatten dan een streepjescode. Door deze informatie te integreren in logistieke systemen, […]

den haag – Makita presenteert het radiofrequente identificatielabel als alternatief voor het ingekraste identificatienummer. De fabrikant voorspelt de zogeheten RFID-chip goede vooruitzichten bij materieeldiensten, verhuurbedrijven en wederverkopers die servicediensten bieden. De RFID-chips zijn verpakt in labels. Die kunnen volgens Makita veel meer informatie bevatten dan een streepjescode. Door deze informatie te integreren in logistieke systemen, kunnen ondernemingen hun logistieke keten efficiënter maken.

Makita werkt hiervoor samen met Dialoc ID en Kraan bouwcomputing. Dialoc ID verzorgt de hardware voor detectie, herkenning en registratie en Kraan Bouwcomputing levert de programmatuur voor verwerking van de gegevens.

Reageer op dit artikel