nieuws

Peijs naar Emiraten voor Hollandpromotie

bouwbreed

den haag – Minister Peijs bezoekt deze week de Verenigde Arabische Emiraten. Aansluitend reist ze door voor een tweedaags bezoek aan Oman waar zij de haven van Sohar en Muscat aandoet. Vertegenwoordigers van ruim twintig Nederlandse bedrijven reizen mee onder voorzitterschap van de heer Kraaijeveld van het Netherlands Water Partnerschip. Het bezoek is bedoeld om […]

den haag – Minister Peijs bezoekt deze week de Verenigde Arabische Emiraten. Aansluitend reist ze door voor een tweedaags bezoek aan Oman waar zij de haven van Sohar en Muscat aandoet. Vertegenwoordigers van ruim twintig Nederlandse bedrijven reizen mee onder voorzitterschap van de heer Kraaijeveld van het Netherlands Water Partnerschip.

Het bezoek is bedoeld om de samenwerking met de landen te verkennen en te versterken en de belangen voor het Nederlands bedrijfsleven te ondersteunen. Op uitnodiging van Sheikh Hamdan brengt de delegatie een bezoek aan Environment 2005, een internationale beurs en een conferentie waar verschillende organisaties hun kennis op het terrein van milieu presenteren. Minister Peijs opent ter plaatse het Holland Paviljoen en het waterseminar. In Oman bieden onder meer de ontwikkelingen bij de in aanbouw zijnde industriële haven van Sohar interessante aanknopingspunten voor de Nederlandse delegatie.

Reageer op dit artikel